Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Dadar ajam ati

Aantal personen: 4

Ingrediënten

250 gr kippenlevertjes
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels bloem
6 eieren
2 eetlepels water
olie
Kruiden:
1/3 theelepel laos
1/3 theelepel kerrie Djawa
2 eetlepels citroensap
zout, peper

Bereiden



Snijd de kippenlevertjes fijn en bak ze half gaar.
Snijd de ui klein, pers de knoflook en voeg ze samen met de kruiden aan de
levertjes toe.
Voeg de bloem toe om het te binden.
Klop de eieren met het water en zout los.
Bak de omelet lichtbruin en gaar, schep er het levermengsel op en vouw de
omelet dubbel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

(Indonesisch) (gevogelte) Ajam smoor
Ajam smoor djawa
Tajine met kipfilet en olijven
Akoko mmire (Ghanese kip)
Gevulde (rode) kropsla

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes